Praktiske oplysninger

Kennel Vanilla Joy

Ved:
Sine og Nikolaj Bach
Grædstrupvej 18
8740 Brædstrup


E-mail:  bach.sine@gmail.com


Du er velkommen til at skrive en mail hvis du har spørgsmål.

Kennelen
Kennelen er beliggende ved Brædstrup i Jylland.
Vores husstand består af to voksne Sine (1979) og Nikolaj (1980) og vores to børn Johanna(2009) og Marinus (2016), vores hunde og vores kat og et varierende hold af mindre kæledyr.

Vi bor i et hus på landet hvor vi har en dejlig stor indhegnet grund på 1,1 ha med en lille skov. Vi bruger meget tid på og med vores hunde og går op i; træning, socialisering og udstilling, vi er begge uddannede hundetrænere i DCH - Nikolaj i alm lydighed, er dog ikke aktiv træner lige for tiden. 

Sine i alm lydighed og Rally lydighed. Jeg har været træner i DCH både i Rally lydighed og på hvalpe/indslusningshold og har været træner for hvalpeholdet i Spanielklubben Region 6 og jeg træner vores egne hunde begge steder. 

Nikolaj har også brugt vores hunde til jagt, primært Indy 


Jeg (Sine) har desuden deltaget i forskellige kurser og foredrag;
- DKK's basisuddannelse (2005)
- DKK's opdrætteruddannelse (2007)
- DKK's supplering til opdrætteruddannelsen (2010)
- Foredrag om hundes og ulves adfærd ved Freddie Worm Christiansen (2008)

Vores hunde lever både inde i huset hos os og er en del af familien, og i en afdeling i vores nybyggede udhus med gulvvarme og lækre faciliteter og egen udgang til marken.
Når vi har hvalpe bliver disse født i huset og er sammen med os, og bliver socialiseret til at leve som familie hunde. De vil se forskellige fremmede mennesker, børn i forskellige aldre, de vil komme ud at køre bil og møde andre venlige hunde. Vi starter renlighedstræning med dem og udsætter dem for forskellige dagligdags lyde som støvsugeren, musik osv. derudover bliver de trænet med lyd-cd.
Vi har en aktivitetsbane til hvalpene så de får brugt deres muskler og styrket deres motorik.
Derudover starter vi tilvænning til trimme/udstillingsbord, så de allerede er trygge ved det inden de forlader vores hus.