Nyheder 2009

19. december 09

Sikke en masse dejlig sne vi har fået, hundene synes bare det er noget af det bedste i verden at få lov at løbe og lege i al den herlige sne, og vi andre synes da også det er vældig sjovt.

4. december 09

Så er vi hjemme igen efter Freya's vellykkede stævnemøde hos Kennel Dollardhoeve i Tyskland. Der var kærlighed ved første blik mellem Freya og Figge, og det blev til to parringer; onsdag aften (2/12) og torsdag aften (3/12)
Nu er det bare at vente spændt til Freya kommer så langt hen i drægtigheden så vi kan se om der er gevinst eller ej, vi krydser selvfølgelig fingre for nogle dejlige hvalpe.

23. november 09

Så er der gode nyheder her hos os, Freya er i dag endelig kommet i løbetid efter 1½ måneds forsinkelse, så om ca 10 dage drager vi en tur til Tyskland til Kennel Dollardhoeve hvor Freya har en aftale med den skønne Figge.

4. november 09

Stort tillykke til Hannibal (Vanilla Joy Big Business - Kuld B) som er blevet klubmester i DCH lydighed i D-rækken med 123,9 point ud af 125 mulige, og også tillykke til hans familie for et godt stykke træningsarbejde.

15. oktober 09

Jeg har taget billeder af Maggie, en sød westie, i dag, lidt af pletskuddene kan ses i "hundefoto"
Carla er lige på vej ud af løbetid, men Freya lader vente lidt endnu på hendes, vi har haft besøg af de flinke mennesker fra Kennel Dollardhoeve i Tyskland, som vi så skal ned at besøge et par dage når Freya skal parres med deres hanhund Figge.

30. august 09

Efter en lang pause fra udstillinger pga vores familieforøgelse var vi i denne weekend afsted til Gold Cup i Spaniel klubben.
Lørdag stillede Indy i brugshundeklasse og Freya i åben klasse ved en yderst hård dommer, begge hunde måtte nøjes med "Good" hvilket vi ikke var særlig tilfredse med, så her ville man jo ønske at man bare var blevet hjemme. Søndag blev en meget bedre dag, Freya fik "very Good" i Åben klasse, hvilket vi er godt tilfreds med. Indy stillede i Brugsklassen igen og fik "Excellent" 1. vinder og blev BIS-3 Brugshund på udstillingen så det var bare super godt.

24. august 09

Jeg har haft "foto-session" med Lone og Malou i dag, et par af billederne kan ses i "Hundefoto"


22. august 09

Stort tillykke til vores B-kuld som fylder 1 år i dag.

20. august 09

Jeg har haft "foto-session" med Ulla og Samson i dag, et par af billederne kan ses under "Hundefoto"

19. august 09

Freya og Indy er i dag blevet øjenlyst, de er begge fri for Cateract og PRA

14. august 09

Jeg har haft "foto-session" med Oluf og Louis i dag, et par af billederne kan ses i "Hundefoto"


8. august 09

Så er de sidste to hvalpe rejst hjemmefra, Lula (Come Closer) rejste i tirsdags og Sissi (Cheese Cake) rejste i dag, her er nu blevet helt stille igen, så det skal vi lige vænne os til.
Vi ønsker vores hvalpe og deres familier rigtig meget held og lykke med fremtiden, og med de meldinger vi har fået ind til nu ser det ud til, at alt går som det skal.

2. august 09

De to hvalpe har været med en tur i byen i dag, det går ikke så stærkt med at komme fremad, for alt skal snuses til og undersøges og så skal man sidde og kigge på biler osv. Derudover flokkes folk omkring to så søde hvalpe, så da vi endelig kunne vende snuden hjemad, var det med to velstimulerede og trætte hvalpe, der sov en del timer efterfølgende.
Billeder blev det ikke til, der var nok at se til med at holde styr på hvalpe i snor og folk der skulle snakkes med osv.

31. juli 09

Jeg har fået lov at låne Mia og Luna i dag til lidt fotografering, et par af billederne kan ses i "Hundefoto"26. juli 09

De to hvalpe har været ude at gå et lille spor i dag, de fandt hurtigt ud af konceptet begge to. Der er et par billeder i galleriet.


25. juli 09

Bronza, en af vores hvalpe fra kuld B er blevet mor, hun har født 8 hvalpe.
Parringen skete ved et uheld og blev ikke opdaget før sent i drægtigheden. Mor og hvalpe har det godt og vi ønsker held og lykke med dem, se mere på Trina's hjemmeside www.eysturoy.dk

23. juli 09

De to hvalpe har været med os og noget familie en tur i sommerhus et par dage sammen med alle vores andre hunde. De hyggede sig rigtig meget på den store sommerhusgrund og fik afprøvet vandet ved stranden osv.
Lidt billeder i galleriet.

20. juli 09

Fire af vores hvalpe er nu rejst hjemmefra, de to sidste skal blive hos os indtil august hvor deres nye familier har overstået deres længe planlagte ferier, det er rart at få lov at beholde et par af dem lidt længere,så bliver der ikke så tomt lige på én gang.

16. juli 09

Hvalpene er nu 8 uger gamle. I dag har de været hos dyrlægen for at få et sundhedstjeck og blive vaccineret, de synes jo bare det er skæg og ballade at komme et nyt sted hen så der var ingen der var kede af det.
Der er nye enkeltbilleder i Kuld C og lidt nye billeder i Galleriet.

14. juli 09

I dag er hvalpene blevet chippet, og vi har været en tur i skoven.

12. juli 09

Alle hvalpene i Kuld C er nu reserveret og de første rejser hjemmefra på fredag. Vi er sikre på at det endnu engang er nogle gode familier vores hvalpe havner i.
Nu vil vi nyde de sidste dage med dem, inden de skal ud på egen hånd.

11. juli 09

I dag har vi været en tur ved Ring sø i Brædstrup. Der blev dyppet tæer for hvalpenes vedkommende og så kunne det vand ellers være ligemeget når man kunne løbe op og ned af en bakke.
Vi var så heldige at der også var et par store gravemaskiner derinde, som hvalpene også lige fik undersøgt. På vejen hjem var vi lige en tur omkring træningspladsen i DCH hvor hvalpene fik lov at løbe lidt mere rundt sammen med vores voksne hunde, inden turen gik hjem igen, til et velfortjent hvil til hvalpene.
Der er nye billeder i galleriet.
Vi har også fået fremskaffet lidt flere billeder fra Hvalpetræf for Kuld B, så der er også kommet lidt nye på siden for det.

9. juli 09

I dag er hvalpene 7 uger gamle og der er nye enkeltbilleder i "Kuld C Info", der er kun to hvalpe tilbage der ikke er reserveret, en han og en tæve.
Vi har været en tur på Plejehjem i Brædstrup i dag til stor glæde for stedets beboere og hvalpene, vi er blevet bedt om at komme igen snart, enten med hvalpe eller nogle af vores voksne hunde, så det vil vi gøre både til glæde for vores hunde og de ældre mennesker.
Senere på dagen havde hvalpene besøg af en pige fra nabolaget, som legede med dem, så sidst på dagen var de godt trætte.
Nye billeder i Galleriet.

8. juli 09

Lidt nye billeder i galleriet af hvalpene 

2. juli 09

Nye enkeltbilleder af de nu 6 uger gamle hvalpe
 

1. juli 09

Hvalpene har mødt et af mine marsvin, begge parter var vældig interesserede i hinanden.
Dagligt leger hvalpene med "onkel" Cody som bare elsker hvalpe.
Nye billeder i galleriet.

30. juni 09

Dressurprøve i Spanielklubben med udtagelse til DM
Nikolaj og Indy, Dressur 1 : bestået med 1. præmie, 39 point, 2. bedste hund og udtaget til DM
Sine og Freya, Dressur 1: ikke bestået, Freya rejste sig og gik en tur i dækøvelsen, 29 point
Nikolaj og Indy, Dressur 2: ikke bestået, Indy dækkede for sent i indkald pga for sen kommando.
Så det blev til en enkelt succes og så taler vi ikke om resten, men vi havde en god aften i godt selskab og Johanna var selvfølgelig også med, hun kan lige så godt lære det fra starten.

28. juni 09

Hvalpetræf for Kuld B.
Vi havde en rigtig dejlig dag sammen med nogle af vores tidligere hvalpe og deres familier, der er lavet en side over dagen under "Tidligere Hvalpekuld"

27. juni 09

Lidt nye billeder af hvalpene i galleriet

25. juni 09

Så er hvalpene 5 uger gamle, de er blevet meget aktive og de elsker at være ude på deres nye legeplads i det gode vejr.
Vi har taget standbilleder af dem denne gang, nogle af dem synes det er sjovere end andre, men det gik nogenlunde i betragtning af at de er uøvede endnu. De nye billeder er i "Kuld C info" og der er også lidt nye billeder i galleriet.

24. juni 09

Hvalpene har nu fået deres udendørs legestue, de synes det er spændende med en helt ny verden der kan udforskes.
Der er nye billeder i galleriet.


18. juni 09

Så er hvalpene blevet 4 uger gamle og der er nye enkeltbilleder i Kuld C og nye billeder i galleriet. Der er stadig en dejlig han-hvalp som ikke er reserveret.

 

16. juni 09

Alle tæve-hvalpene er nu reserveret og der er kun den skønne han-hvalp tilbage som mangler hans nye familie.
Hvalpene har fået nye halsbånd da de gamle var blevet for små.
Det går bedre med at spise "rigtig" mad nu og alle er klar når der bliver serveret, Carlas mælk er dog stadig det foretrukne, men hun begynder at være mere væk fra hvalpene nu, da de ellers er over hende hele tiden. Hun er dog også begyndt at lege lidt mere med dem efter de er begyndt at interessere sig lidt mere for det.
Cody er meget interesseret i hvalpene og vil gerne slikke på dem og lege med dem, Carla er dog ikke helt glad for det endnu, men hun bliver sikkert glad for det senere hvor han kan være en aflastning for hende og være baby-sitter.
Nye billeder i galleriet.

11. juni 09

Hvalpene er i dag 3 uger gamle, de har fået deres første måltid i dag, det gik rigtig godt alle fik smagt på maden.
De har også fået klippet negle og har fået deres første ormekur.
Der er noget mere liv i kassen nu, de er begyndt at lege med hinanden og undersøge de ting de har i kassen.
Der ligger nye enkeltbilleder i Kuld C - info og der er nye billeder i galleriet.

8. juni 09

Hvalpene er nu begyndt at være noget sjovere, de myldrer rundt i kassen på deres endnu usikre ben og er begyndt at lægge an til at lege, knurre og gø.
Carla skal også kun lige sætte en fod op i kassen så er de klar til at forfølge mælkebaren.
Nye billeder i deres galleri.

7. juni 09

Bronza fra vores B-kuld har i dag været til udstilling på Færøerne hvor hun bor, hun fik en fin 1. præmie, stort tillykke til hende og Trina.
Hannibal fra vores B-kuld har været på besøg i dag hos os for at blive trimmet, og i onsdags var det Tilde fra vores B-kuld der var under saksen, de var næsten ikke til at kende igen uden hvalpepelsen.

4. juni 09

Så blev hvalpene 2 uger gamle, og alle har åbnet øjnene mere eller mindre.
De er begyndt at kravle rundt på deres små usikre ben, og forsøger at komme lidt væk fra sovelejet når de skal af med noget, det lykkes dog ikke helt altid, men det kommer jo hurtigt.
Der er taget nye enkelt billeder, som ligger i "Kuld C Info"

1. juni 09

Hvalpene er begyndt at åbne deres øjne, så på torsdag når det er tid til endnu en omgang enkeltbilleder er de sikkert allesammen begyndt at kigge ud på verden.
De har fået deres første bad i dag, da de var snasket temmelig godt ind, Carla kan ikke helt følge med, med at få fjernet alle efterladenskaberne og når de så møffer rundt i kassen sker det at de lige blive lidt beskidte. De kunne godt lide at få sig et bad, men var knap så begejstrede for at blive tørret bagefter.
Det varer ikke længe før de begynder at kravle ud på aviserne når de skal af med noget og så bliver der lidt mere rent i kassen.

28. maj 09

Hvalpene er i dag en uge gamle, der er i den forbindelse taget nye enkeltbilleder, som ligger i Kuld C info, alle har taget ca 200 gram på og trives fint.
Carla er begyndt at komme lidt mere ud af kassen for at være sammen med os ind imellem, men hun er hurtigt tilbage, hvis der kommer den mindste lyd fra hvalpene.
Der er også lagt et par nye billeder i galleriet.

24. maj 09

Det går rigtig fint med hvalpene, alle har taget på og Carla passer på dem efter alle kunstens regler, der er stort set ingenting at gøre for os, bare vi sørger for mad og drikke til Carla så klarer hun resten, vi glæder os dog til vi skal lidt mere på banen.
Lidt nye billeder i kuld C - Galleriet.

22. maj 09

Så er hjemmesiden opdateret med billeder og info om Carlas hvalpe, se under Kuld C - info og i galleriet under samme punkt21. maj 09

I dag kom Carla's hvalpe til verden, vandet gik kl 19.00 og kl 23.00 var alle 6 hvalpe født.
Der kom fem piger først, 1 zobel og 4 røde, og tilsidst kom en rød han, de er alle fine og livlige, mere info kommer i morgen, lige nu er vi alle trætte.

20. maj 09

I dag er det 63 dage siden Carla blev parret 1. gang så fødslen kan gå igang når som helst nu, jeg tror også at Carla gerne snart vil af med den kæmpe mave hun har, hun kan næsten ikke bevæge sig rundt mere og er meget besværet.
Alt er klar til at tage imod hvalpene så vi vil også gerne snart se dem.

16. maj 09

Så har vi fået røngten billederne af Carla fra dyrlægen hvor man kan se hvalpenes skeletter. 

13. maj 09

I går blev Carla røngtenfotograferet for at se hvor mange hvalpe vi skal vente på til fødslen, der er 6 små hvalpe så nu glæder vi os til at hilse på dem i næste uge.
Vi har fået hvalpe/føde-kassen sat frem så hun kan nå at vænne sig til den inden den skal rigtigt i brug.

2. maj 09

I dag er det Indy's fødselsdag, han fylder 3 år.

1. maj 09

I dag er det Freya's fødselsdag, hun fylder 4 år.
30. april 09

Carla er pludselig ved at blive ret stor, der er stadig 3 uger til fødsel så vi er spændte på hvor mange hvalpe hun har derinde. Hun bliver hurtigt forpustet og ligger meget på gulvet på siden, det bliver nok hårdt at være hende de næste tre uger.

29. april 09

Goldie (Vanilla Joy Betty Boop) fra vores B-kuld er i dag flyttet til en ny ejer pga personlige årsager hos den tidligere ejer.
Goldie bor nu hos Birgit i Horsens og der er vi sikre på hun får et fortsat dejligt liv.


27. april 09

Vi har skiftet fodermærke til, og er blevet forhandlere af UniQ hundefoder, et dansk produceret kvalitetsfoder der tåler sammenligning med de bedste produkter på markedet bare til en lavere pris.
Foderet kan købes og afhentes hos os eller leveres de steder vi kommer i forvejen (Horsens, Brædstrup, Østbirk, evt Skanderborg, Kolind og Åbenrå)
Læs mere på vores egen side
her eller på producentens hjemmeside her

22. april 09

I dag er Carla blevet scannet og hun er drægtig, jeg så umiddelbart mindst tre hvalpe på skærmen, men det er meget svært at sætte antal på med en scanning så der kan sagtens være flere da de ligger bag hinanden.
Det er dejligt nyt for vi har været meget i tvivl om hun var drægtig, det er jo hendes første gang og der har ikke været de store tegn på drægtighed indtil nu, men vores tanker har nok også været på mange andre ting også.
 

2. april 09

I dag er vores lille familie blevet udvidet med et ekstra medlem. Vi er blevet forældre til en skøn lille pige.
Johanna blev født kl 18.56 i dag og er 52 cm lang og vejer 3100 gram. Hun er født 3 uger og 3 dage før termin, men er ikke mindre perfekt af den grund.
Vi kan måske være lidt svære at træffe i den kommende tid, men skriv evt en mail så skal vi nok få den set.

Interesserede kan se mere til Johanna på hendes egen hjemmeside som hedder: www.123hjemmeside.dk/johannabb

22. marts 09

Så har Carla været på 3. og sidste date med Water Blue's Frederik, nu venter vi bare spændt på resultatet om ca 9 uger, det kan kun blive dejlige hvalpe med to så søde forældre.

20. marts 09

I dag har Carla været på 2. date med Water Blue's Frederik, og efter endt "arbejde" fik vi lige de to hunde til at stille op til et lille billede.

18. marts 09

I dag har Carla været på 1. date med Water Blue's Frederik

11. marts 09

Så er der gode nyheder, Carla kom i løbetid i går så nu varer det ikke længe inden vi skal en tur ned og besøge Water Blue's Frederik og se hvad der kan komme ud af det møde.

3. marts 09

Carla er i dag blevet øjenlyst og er fri for cataract og PRA så nu er alt i orden til de kommende hvalpe. 

25. januar 09

Udstilling i Stoholm, Indy var tilmeldt første gang i brugsklassen, resultat: very good, 1. vinder